Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme! Evin dadısı Meryem erkek çıkmıştı: Cinayetin o detayı şok etti

Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme! Evin dadısı Meryem erkek çıkmıştı: Cinayetin o detayı şok etti

Türkiye günlerdir Esra Erol’daki Dadı Meryem olayını konuşuyor. 8 yaşındaki bir kız çocuğunu canlı canlı gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem’in cinayetten 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem’in kan dondurucu cinayeti herkesi şaşkına çevirirken, cinayetten sonra 16 yaşındayken cinsiyet değiştirerek Serkan olan ismini Meryem olarak değiştirdiği de ortaya çıktı. Tüm bunlardan sonra kan donduran cinayetin detaylarını anlatan Meryem, suçu bakın kime attı?

Esra Erol’da programında ele alınan bir aldatma konusunun altından çıkanlar tüm Türkiye’yi şaşkına çevirdi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıllık eşi Rabia Altun’la barışmak istediğini söyleyerek programa başvuru yaptı.

Mehmet Altun’un eşi çocukların dadısıyla aldatıldığını söylediğinde ise Dadı Meryem canlı yayına çıkarak olaya dahi oldu. Dadı Meryem’le ilgili gerçekler ise herkesi şaşkına çevirdi.

esra-erolda-001.jpg

8 YAŞINDAKİ KIZI CANLI CANLI GÖMDÜ

Yayın esnasında ise Meryem’in 8 yaşındaki bir kız çocuğunu canlı canlı gömdüğü ve bu suç nedeni ile 9 yıl hapis yattığı ortaya çıktı. Cinayeti işlediğinde 16 yaşında Serkan adlı bir erkek olan Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği öğrenildi.

ANNESİYLE BİRLİKTE YAPMIŞ

O zamanlar adı Serkan olan Meryem’in 2011’de 8 yaşındaki Hasret’i “Sana kedileri göstereceğim” diye kandırarak ıssız bir yere çektiği, sonrasında küçük kızın kafasına taşla vurarak onu annesiyle beraber izbe bir yerde diri diri gömdüğü anlatıldı.

esra-erolda-1-001.jpg

'Dadı Meryem' ise iddiaları kabul etmeyerek, "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" dedi.

Cinayetin detaylarını da açıklayan Dadı Meryem, "Bu durum amcamla alakalı bir durumdu. Ben de olaya zorla dahil edildim. Bu cinayeti işlemediğim kesindir. Ben cinayete iş bittikten sonra dahil oldum. Amcama kazma, kürek vermiştim. Onları almak için gittiğimde gördüm. Ben gördüğümde amcam beni direkt içeri çekti. Korktuğum için tek yapabildiğim şey ağlamak oldu. Sonra bana 'Kimseye bir şey söylemiyorsun ve çaktırmıyorsun. Gebertirim seni' dedi. Orada bu olayı benim yapamayacağım kesin. Bu olayda birinin dahil olma olasılığı yüzde 80.

esra-erolda-2-001.jpg

2 kişiye ait DNA örneği bulunmuştu. Amcam, annemin sabıkası olduğu için suçu onun üzerine yıkmaya çalıştı. Ben de annemin yapmadığını söyleyerek suçu üstlendim. Bunun da cezasını yattım. Vicdanı varsa bana yaşattıklarını ve diğer kişiye yaşattıklarını anlatsın. Allah'ından bulsun. Bu dünyada adalet sağlanamazsa bile öbür tarafta adalet onun için sağlanacak. Ben buna inanıyorum." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN