Türkiye'yi şoke eden haber! "Yolun sonuna geldim" diyerek ölümcül hastalığını böyle duyurdu

Türkiye'yi şoke eden haber! "Yolun sonuna geldim" diyerek ölümcül hastalığını böyle duyurdu

Okan Bayülgen'in sunumuyla TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Uykusuzlar Kulübü' programında duygu dolu anlar yaşandı. Programa konuk olan ünlü ismin açıklamaları ekran başındakileri duygulandırdı.

Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman'ın pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Best Model yarışmasıyla adını duyuran ünlü prodüktör Erkan Özerman, bir kez daha pankreas kanserine yakalandı. Kanseri metastaz yapan Özerman'ın hastalığı karaciğerine de yayıldı. Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan usta isim, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

EKRAN BAŞINDAKİLERİ DUYGULANDIRDI

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Uykusuzlar Kulübü' programına katılan 84 yaşındaki ünlü prodüktör canlı yayındaki açıklamalarıyla ekran başındakileri duygulandırdı.

Kansere yakalanan Erkan Özerman: Hayatımın sonunu yaşıyorum

Tedavisinin devam ettiğini duyuran Özerman'ın açıklamaları yürekleri burktu.

İçinden geçtiği zorlu süreci kamuoyuyla paylaşan Özerman, kanser olduğunu tesadüfen öğrendiğini söyledi. Hayatının sonunu yaşadığını söyleyen ünlü prodüktör "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN