Türkleri engellemişti! Sibel Kekilli'nin son hali ortaya çıktı! Görenler hayli şaşırdı...

Türkleri engellemişti! Sibel Kekilli'nin son hali ortaya çıktı! Görenler hayli şaşırdı...

Game of Thrones ve Duvara Karşı filmlerindeki başarısıyla adından söz ettiren Türk oyuncu Sibel Kekilli uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Kekilli'nin son hali ortaya çıktı. Görenler, "Hiç yaşlanmıyor" yorumunda bulundu.

2004 yılında Fatih Akın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Duvara Karşı' filmindeki harika performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli uzun yıllardır yurt dışında yaşamına devam ediyor.

kekilli.jpg

Dünyaca ünlü yapım Game of Thrones'da da rol alan Kekilli, son olarak Karanlık Gece'de rol aldı. Yıllar önce yetişkin filmlerinde rol alan Sibel Kekilli, sosyal medyadan zaman zaman bazı kötü yorumlara maruz kalıyordu.

kekfsg.jpg

Kekilli de daha sonra "Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere" diyerek kendisine gelen cinsel içerikli taciz mesajlar aldığını söyledi ve sosyal medya hesaplarını Türkiye'den gelen kullanıcılara kapattı.

kek.jpg

Sibel Kekilli son dönemde "Dünyaya ve politikaya bakarsanız, insanlar her yerde sağa doğru gidiyor ve bu beni gerçekten korkutuyor" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

sibel.jpg

Sosyal medyada oldukça aktif olan Sibel Kekilli'nin son hali ortaya çıktı. Görenler, "Hiç yaşlanmıyor" yorumunda bulundu.

sibelmj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN