TurkNet internet kesinti problemi yaşanıyor | TurkNet'ten kesinti açıklaması

TurkNet internet kesinti problemi yaşanıyor | TurkNet'ten kesinti açıklaması

TurkNet internet kesinti problemi için açıklama yaptı. TurkNet internet kullanıcıları, gece 00:00’dan itibaren internete erişememe problemi yaşadı. Türkiye genelinde karşılaşılan TurkNet internet erişim problemi için şirketten açıklama geldi. Peki TurkNet internette neden kesinti yapıldı? İşte TurkNet internet ile ilgili detaylar…

TurkNet internet kullanıcılarını etkileyen bir internete erişememe problemi yaşandı. Gece saat 00:00 itibarıyla yaşanan TurkNet internet erişim problemi için kullanıcılar ‘internet neden yok, TurkNet internet ne zaman gelecek’ tarzında çeşitli sorulara yanıt aradı. TurkNet internet şirketinden kesinti ile ilgili açıklama yapıldı. İşte TurkNet internet açıklaması…

TurkNet internet kesinti problemi

Tüm Türkiye’de TurkNet internet kullanıcıları internette erişim problemi yaşıyordu. Kesintinin sebebi ile ilgili araştırmalarını sürdüren firma kesintinin sebebi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Turknet’ten internet kesintisi açıklaması

Türkiye’nin faaliyetlerini sürdüren internet servis sağlayıcılarından olan Turknet’ten tüm Türkiye’de yaşanan internet problemi ile alakalı ilk açıklama Twitter üzerinden paylaşıldı. Açıklamada, şu an genel bir sorun yaşandığını ve bu sorunun tüm birimler tarafından kontrol edildiğini vurgulayarak, sorunun çözülmeye çalışıldığı aktarıldı. Yaşanan bu sorun için kullanıcılarından özür dileyen TurkNet şirketi, gelişmeler ile ilgili bilgi verileceğini duyurdu.

19-05/21/turknet-internet-kesinti-problemi-yasaniyor-turknetten-kesinti-aciklamasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN