Tuvaletinizde çıkmayan sarı lekelere son! Bu tarif ile eskisinden de beyaz olacak... Çirkin görüntüyü tuvaletinizden kaldırın!

Tuvaletinizde çıkmayan sarı lekelere son! Bu tarif ile eskisinden de beyaz olacak... Çirkin görüntüyü tuvaletinizden kaldırın!

Tuvaletlerde sık sık yaşanan sararma olayları temizlik açısından oldukça can sıkıcı bir durum olduğu görülüyor. Tuvalet taşlarının ve klozette yaşanan sararmaların ise tüm temizlik malzemelerini bir araya getirseniz bile bazı zamanlarda tam anlamıyla temizlenmiyor. Sarılığın kalmasıyla birlikte sinirler de geriliyor. Kimyasal ürünlerin sağlığı riske attığı gibi lekeleri de tam anlamıyla geçirmediği zamanlar oluyor. Fakat her evde bulunan malzeme ile rahat şekilde lekelere veda edebilirsiniz.

TUVALET VE BANYODAKİ SARI LEKELERE VEDA EDİN!

Sürekli olarak suyun aynı bölgeden geçmesiyle birlikte oluşan kireç lavabolarda, duşlarda ve tuvaletlerde hızlı bir şekilde birikerek kötü bir görünüm sağlıyor. Kireç birikmesini oradan kaldırmak ise zor olduğu zamanlar bulunuyor.

Pis, pas ve kireç lekeleri ile birlikte sararmış görünüme kavuşan lekeler oldukça dikkat çekiyor. Tuvalette ve banyoda görülen sararmış görüntü görenler tarafından pis bir izlenim olarak yer alıyor. Çamaşır suyu ile uzun uğraşlar ile birlikte geçirilmeye çalışan bu pis görüntü ise evde bulunan malzemeler eşliğinde kolay bir şekilde çıkartılabiliyor.

Komşularınızın evinize gelmesi ve tuvaletinizi kullanmak istediği durumlarda kendinizi mahcup hissetmemeniz adına bu temizliği yapmanız önerilir. Tuvaletteki sarı lekeleri yok etmek için Temizlik uzmanı Anna Kent tarafından tüyolar paylaşıldı.

how-to-remove-ring-around-toilet.jpg

TUVALET LEKELERİNİ GİDERMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER!

Temizlik Uzmanı Anna Kent kısa bir süre önce yaptığı bir temizlik ile birlikte tuvalet öncesi ve sonrası olarak resimlendirildi. Yakın bir zamanda yaptığı bu temizlik ile birlikte birçok temizlik meraklılarını hayrete düşürdü. 2 fotoğraf arasındaki fark ağızların açık kalmasına neden oldu. Anna Kent daha öncesinde kireç tutarak, sararmış tuvaletleri beyazlatmak için önemli bir tüyo paylaştı. Tuvaletinizi parlatmak için izlemeniz gereken yollar şu şekilde;

  • İlk olarak tuvaletinizdeki suyu boşaltmanız gerekir.
  • Daha sonrasında tuvaletinizi beyaz sirke ile doldurun.
  • Birkaç saat bekledikten sonra tuvaletinizi silin.

62070d0a45d2a0c0140ae1d0.webp

SADECE 1 GÜNDE KİREÇLERDEN KURTULUN!

Anna Kent tarafından temizlenen tuvaletin daha öncesinde koyu kahverengi renge büründüğü ve yeşil kireç ile kaplı olduğu dikkat çekti. Temizlik sonrasında ise tuvalette herhangi bir lekenin bulunmaması dikkatleri çekti.

Julie Cooper tarafından yapılan açıklama ile birlikte suyun boşaltılması gerektiği, ardından 1 litre kadar beyaz sirke ekleyerek 1 gece kadar beklemeniz gerektiğini açıkladı. Bu yöntem ile kirecin yok edildiği bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN