Twitch yayıncısı Pqueen'e 'dans' soruşturması

Twitch yayıncısı Pqueen'e 'dans' soruşturması

Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, yayın sırasında yaptığı bir dans sebebiyle hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Pqueen yaptığı yayında kendisini CİMER'e şikayet eden kişinin dosyada, ''Bu hanım efendi şarkı söylüyor, dans ediyor bir de üzerine gülüyor'' ifadelerini kullandığını söyledi.

Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, bir yayınındaki dansı nedeniyle ifadeye çağırıldığını duyurdu. Hakkında açılan soruşturmaya ilişkin bir video yayınlayan yayıncı, ‘halkı kin ve düşmanlığa sevk etme’ suçlamasıyla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Pqueen yaptığı yayında bir de hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması olduğunu da ekledi. Pqueen, “Dosyada bir hesap TikTok’ta paylaşım yapıyor. Dalga geçiyor. Bana ait olmadığı yazıldığı halde bana soruşturma açılıyor” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN