Uğur Aslan'ın yardım feryadı yürekleri dağladı! “Ailemin yarısı göçük altında”

Uğur Aslan'ın yardım feryadı yürekleri dağladı! “Ailemin yarısı göçük altında”

Ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın yardım çığlıkları yürekleri dağladı. Türkiye'de yaşanan deprem birçok ailenin evine ateş düşürdü. Hatay'da meydana gelen depremde abisi yengesi ve yeğenlerinin göçük altında olduğunu söyleyen Uğur Aslan, acil yardım çağrısında bulundu. İşte ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın yardım feryadı…

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve daha birçok ilden hissedildi. Hasarın en çok meydana geldiği kentlerden biri Hatay olurken arama kurtarma çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Yargı dizisini sevilen oyuncusu Uğur Aslan Hatay'da yaşanan depremde ailesinin göçük altında kaldığını söyledi. Yayınladığı video ile yardım çağrısında bulunan Aslan, "Ailemi kaybetmiş olarak sayıyoruz" dedi. Uğur Arslan Hatay'da yaşayan abisinin yengesinin ve yeğenlerinin Saatlerdir enkaz altında olduğunu aktardı.

HER GEÇEN DAKİKA UMUT AZALIYOR


Uğur Arslan sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile enkaz altında olan ailesi hakkındaki son durumu paylaştı. Çok kötü bir gün geçirdiklerini dile getiren Aslan, Hatay ile ilgili çok fazla soru işareti olduğunun altını çizdi. Abisinin yengesinin ve yeğenlerinin göçük altında kaldığını dile getiren Uğur Aslan, üzülerek artık onları kaybetmiş olarak saydıklarını ifade etti. Onlara müdahale edecek bir süreç olmadığını belirten ünlü oyuncu, orada meydana gelen bazı hasarlardan dolayı çalışmanın zor olduğunu dile getirdi.

ugur-aslan.jpg

Hatay valisinin sözlerini işaret eden Uğur Aslan, “Sayın valimiz yardım gidebilmesi için altyapı da sorunlar olduğunu söyledi. Tek temennim hızlı müdahale edilmesi. En azından kalanlar için... Herkes sağlığına kavuşur diye bir temennide bulunmak dışında bir şey söyleyemiyorum.” şeklinde konuştu.

YARDIM FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI


Yeğenleriyle çok nadir iletişim kurabildiğinin altını çizen Aslan, ailesinden aldığı bilgileri de takipçileriyle paylaştı. İnsanların birçoğunun kendi çabalarıyla kurtulduklarını ya da yakınlarını kurtardıklarını dile getiren Aslan, “Durum çok kötü” dedi.

ugur-aslan-ailem-gocuk-altinda.jpg
Kurdukları bağlantılar sayesinde battaniye gıda gibi desteklere ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Aslan, Polat Yağcı'nın da bölgeye tır mutfağı kurarak yemek vermek istediğini sözlerine ekledi. Hatay'ın ciddi bir şekilde yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aslan, şu sözlerle yardım istedi:


“Lütfen destek olun. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum. Bu hepimizin sınavı. Umarım hepimiz bu sınavdan başarıyla çıkarız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN