Ünlü isim Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı açıkladı, bakın parası ne yapıyormuş?

Ünlü isim Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı açıkladı, bakın parası ne yapıyormuş?

Ünlü isim Özlem Yıldız EYT'den emekli olduğunu açıkladı! Aldığı maaşı söyleyince duyanlar şok oldu! Emekli maaşıyla yaptığı ise...

Çarkıfelek programı ile tanınan Özlem Yıldız, Nişantaşı'nda görüntülendiği bir anında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu, EYT kapsamında emekli olduğunu ve aldığı maaşı da paylaştı.

ÖZLEM YILDIZ EMEKLİ MAAŞINI AÇIKLADI

ozlem-yildiz-emekli-maasi.webp

Özlem Yıldız, EYT konusunda şanslı olduğunu belirterek, "Ben EYT'li olduğum için şanslıyım. 12 bin TL emekli maaşı alıyorum. Hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. 25 yıllık emeğimin karşılığı... Sadece ilk maaşımla sevdiklerime hediye aldım. Aslında matematik çok belli... Paranın nasıl kazanıldığını oğluma da anlatıyorum. Doğal olarak para harcarken ellerimiz titriyor" dedi.

Ünlü sunucu, sosyal medya fenomenlerinin yüksek gelirlerini gündeme getiren tartışmalara da değindi. Yıldız, emekli olmanın avantajlarından biri olarak bu konuda şanslı olduğunu ve kazandığı parayı doğru ve bilinçli bir şekilde değerlendirdiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN