Ünlü modelden kötü haber: Hayatta kalması için sıvı tüple besleniyor! Sevenleri üzüntüye boğuldu

Ünlü modelden kötü haber: Hayatta kalması için sıvı tüple besleniyor! Sevenleri üzüntüye boğuldu

Pankreas kanserine yakalanan deneyimli manken, sürdürdüğü savaşını ve bundan sonrasında neler yapacağını açıkladı. Pankreasında 15x15 cm tümör bulunduğunu kaydeden ünlü model, sevdiklerine 'hoşça kal' mektupları yazdığını söyledi. İşte detaylar...

Miss World Australia'nın finalisti Tirah Ciampa, pankreas kanserine yakalandığını açıkladı.

27 yaşındaki model, teşhis konduktan sonra 2023 Şubat ayında hayatının sona erdiğini düşündü ve sevdiği kişiye 'hoşça kal' mektupları yazmak gibi zorlu bir göreve başladı.

Prosedür, hastanede bir haftadan fazla süre 9 farklı tüpe bağlanmasını ve hayatta kalabilmesi için sıvı bir diyetle beslenmesini gerektirdi.

tirah-ciampa-pankreas-kanserine-yakalandi-4.jpg

PANKREASINDA 15x15 CM BOYUTUNDA TÜMÖR ÇIKTI

Teşhisten önceki aylarda farklı semptomlar yaşayan ancak ne olduğunu anlamadığını söyleyen Tirah Ciampa, kalp atış hızının yükseldiğini, rastgele kramplar çektiğini söyledi. Spor salonunda kendisini incittiğini bile düşünen genç model, neler olduğunu anlamak için doktor doktor gezmeye başladı.

Nihayetinde karın ultrasonunda büyük kitleyi gören Tirah Ciampa, pankreasında organın yarısını tüketmiş olan 15x15 cm'lik bir tümör olduğu öğrendi.

tirah-ciampa-pankreas-kanserine-yakalandi-2.jpg

YARA İZİYLE SAHNEYE ÇIKACAK

İnsanlara, yaşamı hafife almamaları yönünde çağrı yapan ünlü manken, ameliyatının ardından kapsamlı fizyoterapiyi içeren meşakkatli bir iyileşme sürecine başladı.

Tirah Ciampa, bununla birlikte tüm zorluklara rağmen mücadelesini mucizevi bir şekilde sürdürdü ve 2023 Ağustos ayında Gold Coast'ta düzenlenen Miss World Australia ulusal finallerinde sahne almaya hazırlanıyor.

Diğer yarışmacıların aksine, göğsünden göbek deliğine kadar uzanan uzun bir yara izi olacak. Ancak deneyimli model, sahnede iki parça bikiniyle bile yara izini göstermekten korkmadığını söylüyor.

tirah-ciampa-pankreas-kanserine-yakalandi-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN