Ünlü oyuncu Devrim Özkan'dan korkutan haber! Hayranları gelen haberle kahroldu: "Duaya ihtiyacımız var"

Ünlü oyuncu Devrim Özkan'dan korkutan haber! Hayranları gelen haberle kahroldu: "Duaya ihtiyacımız var"

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Devrim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Babasının trafik kazası geçirdiğini ifade eden Özkan, takipçilerinden dua istedi. Güzel oyuncunun hayranları gelen haberler kahroldu. İşte detaylar...

Birçok önemli projede yer alan ve şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Devrim Özkan, sosyal medya hesabından kötü haberi duyurdu. Babasının trafik kazası geçirdiğini ifade eden Özkan, takipçilerinden dua istedi. Babasının sağlık durumuyla ilgilide son bilgileri paylaştı.

ÜNLÜ OYUNCU ALDIĞI HABERLE HASTANEYE KOŞTU

Show TV ekranlarının merakla izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Devrim Özkan'ın babası trafik kazası geçirdi. Aldığı haberle yıkılan Devrim Özkan, soluğu hastanede aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan güzel oyuncu takipçilerinden dua istedi.

"DUAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Sosyal medya hesabından babasının elini tuttuğu bir kareyi paylaşan Devrim Özkan, 'Şükür' notunu düştü. Paylaşımının ardından takipçileri ne olduğunu sorgulamaya başladı. Babasının kaza geçirdiğini söyleyen genç oyuncu "Arayan soran tüm herkese teşekkür ederim. Babam önemli bir trafik kazası geçirdi maalesef. Ama şükür ki şu an durumu iyi diyebiliriz. Bolca duaya ihtiyacımız var sadece en güzel şekilde toparlayabilmemiz için" dedi.

b3.jpg

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray'ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı.

sdvdsvs-4.jpg

Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride'yi canlandırdı. Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN