Ünlü oyuncu işletmesini büyütüyor: Ürettiği çikolataların kutusu 4.125 TL’den satılıyor!

Ünlü oyuncu işletmesini büyütüyor: Ürettiği çikolataların kutusu 4.125 TL’den satılıyor!

Oyunculuğun yanı sıra çikolata üretimi yaparak işletmesini büyüten Rojda Demirer’in ürettiği çikolataların kutusu 4.125 TL’den satılıyor!

Oyuncu Rojda Demirer, oyunculuğun yanı sıra çikolata üretimi ve işletmecilikle de ilgilenmeye başladı. 16 sene önce kardeşiyle çocukluk hayallerini gerçekleştiren Demirer, İstanbul’da açtığı iki şube ile işini büyüttü. Setlerden fırsat buldukça soluğu atölyede oalan oyuncu, siparişlerle de yakından ilgileniyor.

rojda-demirer-cikolata-isletmesi-2.jpg

Fransa Kraliçesi Marie Antoinette’ten ilham alan markanın İstanbul’da 2 şubesi var. Demirer, İlker Ayrık’ın programında işlerinin yolunda olduğunu söyleyerek “Bol bol misafir ağırlıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor” ifadelerini kullanmıştı.

rojda-demirer-cikolata-isletmesi-1.jpg

ÇİKOLATALARIN KUTU FİYATI DİKKAT ÇEKTİ

Markanın internet sitesindeki ürünler arasında farklı boyutlarda çikolata kutuları yer alıyor. Özel tasarıma sahip Royal Box’ın fiyatı 4.125 TL olurken, orta boy portre kutuda olan madlen çikolatalar 1.695 TL’den satışta. Çikolataların tane fiyatı ise 85 TL olarak belirlenmiş durumda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN