Ünlü oyuncu Jamie Dornan hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Jamie Dornan hastaneye kaldırıldı

“Grinin Elli Tonu” seri filmleriyle tanınan ünlü oyuncu ve model Jamie Dornan, Portekiz'de tatil yaptığı sırada zehirli tırtıllarla karşılaşmasının ardından kalp krizi belirtisiyle hastaneye kaldırıldı.

Kuzey İrlandalı oyuncu ve model Jamie Dornan, sunucu Gordon Smart’ın da yer aldığı arkadaş grubuyla Portekiz’de tatildeyken zehirli tırtıllar nedeniyle rahatsızlandı.

İskoçya'da yayınlanan TV programı “İyi, Kötü ve Beklenmedik”te konuşan Gordon Smart, kendisinin ve Jamie Dornan’ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastanelik olduklarını söyledi.

'ORADAN CANLI ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ'

Habertürk'te yer alan habere göre, Smart, “'İlk gün harika vakit geçirdik, bol bol golf oynadık, dışarı çıktık, bol bol şarap içtik ve ardından espresso martini içtik” dedi. Ertesi gün tuhaf hissetmeye başladıklarını ve uzuvlarının uyuştuğunu söyleyen Smart, karıncalanma da yaşadıklarını belirterek “oradan canlı çıktığımız için çok şanslıyız" dedi.

Babasının doktor olduğunu söyleyen Smart, kalp atış hızının yükselmesi sebebiyle kalp krizi geçirdiklerini düşündüğünü söyledi.

Bir hafta sonra doktor Smart’ı aradı ve kendisi ile Dornan’ın semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanmış olabileceğini bildirdi.

Tırtılların minik tüyleri, thaumetopoein adı verilen tahriş edici bir proteine sahiptir; bu protein, ağrılı cilt, göz ve boğaz tahrişlerine ve döküntülere ve nadir durumlarda alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN