Ünlü oyuncu şikayet etti kabus başladı! Önce darp edildi, ardından gözaltına alındı sonra da ev hapsine...

Ünlü oyuncu şikayet etti kabus başladı! Önce darp edildi, ardından gözaltına alındı sonra da ev hapsine...

Daha önce şikayet ettiği restoran görevlileri ile kavga eden oyuncu Aslı Altan, önce restoran görevlileri tarafından darp edildi, ardından gözaltına alındı ve sonra da ev hapsi aldı...

SOSYETİK İSİM ASLI ALTAN’DAN OLAYLI GECE

Oyuncu Aslı Altan geçen Pazar akşamı yakın arkadaşları Evren- Arhan Kayar ile yemek yedikten sonra evine dönerken daha önce şikayet ettiği restorandan gelen yüksek volümlü müziğe sinirlendi.

Mekan çalışanlarının fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp altına “Birazdan canınıza okuyacağım. Hey Bebekliler hadi” yazdı. Daha sonra mekana giden Aslı Altan restoran çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşürken Altan, restoran çalışanları tarafından darp edildi. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Aslı Altan ters kelepçe takarak gözaltına alındı ve karakola götürüldü.

asli-oyuncu.jpg

OLAYLI GECEDEN SONRA EV HAPSİ

Ünlü ismin karakolda olduğunu öğrenen Ece Yörenç, Elif Edes, Ümit Boyner, Biricik Suden, Tarkan Süalp, Alev Komili, Ayşe Kucuroğlu, Şehnaz Tuna gibi yakın dostları da çok telaşlandı. Aslı Altan’a bir süreliğine ev hapsi cezası geldi.

asli.jpg

ASLI ALTAN KİMDİR? NERELİDİR?

Tam adı Aslı Altan Yağcı şeklindedir ama soyadını kullanmayıp ikinci ismini soyadı şekline dönüştürmüştür. Aslı Altan ‘Bütün Kapılar Kapandı’, ‘Sis’ gibi filmlerde rol aldı. Bir dönem Beyoğlu’nda işlettiği ‘Safran’la gece hayatına damgasını vurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN