Ünlü oyuncu Yalı Çapkını'na transfer oldu: Dizide gerilimi yükseltecek

Ünlü oyuncu Yalı Çapkını'na transfer oldu: Dizide gerilimi yükseltecek

Sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, ekran macerasına tam gaz devam ederken, kadrosunu da genişletiyor. Ekibe transfer olan ünlü kadın oyuncu, hikayede gerilimi yükselten bir faktör olarak izleyici karşısına çıkacak.

Bu sezon diziler arasında en yüksek reyting rekorunu elinde tutan Yalı Çapkını, kadrosuna bir oyuncu daha dahil ediyor. Senaryosunu Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer’in kaleme aldığı dizinin 16. bölümünde kadroya Mine Tugay katılacak. Tugay'ın canlandıracağı 'Defne' karakteri, Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşı, aynı zamanda da Orhan'ın eski sevgilisi olarak dizide yer alacak.

1-014.jpg

'FERİT VE SEYRAN ARASINDA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK'

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Defne'nin diziye dahil oluşu şu şekilde olacak:

"Gülgün, Ferit ve Seyran için bir dergi kapağı çekimi ayarlar. Ünlü bir derginin editörü olan Defne böylece Korhan ailesinin hayatına girer. Defne, hikayedeki tansiyonu artıracak ve genç çiftin kıskançlık kavgalarını artıracaktır."

1-012.jpg

OYUNCULARIN DERGİ ÇEKİMİNE DİZİDE YER VERİLECEK

Öte yandan dizideki senaryoda geçen kapak çekimi geçen günlerde Hello dergisi için yapılmıştı. Dergi dizinin fanları tarafından büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN