Ünlü oyuncudan skandal sözler! "Arkadaşımın sevgilisiyle birlikte olabilirim" dedi, sosyal medyada yer yerinden oynadı!

Ünlü oyuncudan skandal sözler! "Arkadaşımın sevgilisiyle birlikte olabilirim" dedi, sosyal medyada yer yerinden oynadı!

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Melisa Döngel'in aylar önce katıldığı bir programda söylediği sözler gündem oldu. Döngel'in "Arkadaşımın sevgilisini beğenirsen asla yapmam demem ama yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım" açıklaması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonun iddialı yapılarından biri olan Kirli Sepeti dizisinin başrol oyuncularından Melisa Döngel'in yaptığı bir açıklama tepki çekti. Aylar önce katıldığı bir programda söylediği sözler başına dert açtı.

melisaai.jpg

"ETKİLENDİYSEK NE YAPALIM, GEÇMİŞ OLSUN"

Melisa Döngel, 4 ay önce Eser Yenenler'in YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Genç oyuncu ilişkiler hakkında konuşurken "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım. Ben hiçbir şey için emin konuşmayı sevmem. Arkadaşımın sevgilisini, beğenirim hoşlanırım 'asla yapmam' demem. Yapmaya çalışırım, özen gösteririm. Özen gösteririm yalnız. Etkilendiysek ne yapalım artık. Geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

melisafggf.jpg

TEPKİLERİN ODAĞI OLDU

Döngel'in bu açıklaması aylar sonra gündem oldu. Video kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi. Linç edilen oyuncunun söylediklerine "Böyle şeyler normalleştirmeyin, rezalet", "Senin gibiler toplum ahlakını bozuyor" ve "O iğrençliği sen yaşatmadan yaşa" gibi sert yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN