Ünlü Popstar yarışmacısı felç geçirdi! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama: Beynine pıhtı atmış

Ünlü Popstar yarışmacısı felç geçirdi! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama: Beynine pıhtı atmış

Türk televizyonlarına bir zamanlar damga vuran Popstar yarışmasıyla adını duyuran o yarışmacı felç geçirdi. Sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama sosyal medya hesabından yapıldı...

Türk televizyon ekranlarının bir zamanlar milyonları ekranlara kilitleyen yarışması Popstar Alaturka yarışmasıyla ünlenen ve katıldığı sene şampiyon olan Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Aniden hastaneye kaldırılan Yılmaz’ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

hzm62m1b1u6zilkj-b5ipg.webp

ÜNLÜ POPSTAR YARIŞMACISI FELÇ GEÇİRDİ! SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA: BEYNİNE PIHTI ATMIŞ

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’un jüri üyeliğini yaptığı 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan ve katıldığı sene şampiyon olan Mehtap Yılmaz, adını geniş kitlelere duyurmuştu ve sivri diliyle hafızalara kazınmıştı.

655480d186b244305cd85337.webp

Popstar Mehtap Yılmaz'ın resmi Instagram hesabından şu açıklama yapıldı: "Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz."
"Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN