Ünlü şarkıcı Melike Şahin kara gözlüsüne kavuştu! 20 yaş fark aşka engel tanımadı

Ünlü şarkıcı Melike Şahin kara gözlüsüne kavuştu! 20 yaş fark aşka engel tanımadı

Uzun zamanların en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Melike Şahin bu kez şarkıları değil evliliği ile gündeme geldi. Sevgilisiyle arasındaki yaş farkı gündem olurken sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile evlendiğini duyurdu.

Son yılların en başarılı isimleri arasına adını yazdıran Ünlü şarkıcı Melike Şahin, bu kez şarkısını değil mutluluğunu paylaştı. Şarkıları ile Kalplere dokunan Şahin, düğününde sade bir gelinlik giymeyi tercih etti.


MELİKE ŞAHİN EVLENDİ

Başarılı şarkıları imza atan ünlü şarkıcı Melike Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile evlendiğini açıkladı. Sade bir gelinlik giymeyi tercih eden ünlü isim herkesi şaşkına çevirdi.

melike-sahin.jpg

Bedelini Ödedim, Pusulam Rüzgar, Olur Mu isimli parçaları ile milyonların kalbine dokunan ünlü şarkıcı yaptığı paylaşım ile yüzleri güldürdü. Duru bir güzelliğe sahip olan ünlü şarkıcı paylaşımın altına "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu düştü.

melike-sahin-evlendi.jpg

5. YILINI KUTLAMIŞTI

'Diva Bebe' lakabı ile bilinen Melike Şahin daha önce yaptığı bir paylaşım ile 5. yıl dönümlerini kutlamıştı. Ünlü ismi sevgilisi ile arasındaki yaş farkı dikkat çekerken aşkları hiçbir şeye engel tanımadı. 20 yaş fark olmasına rağmen mutlu bir birlikteliği olan Melike Şahin sonunda muradına erdi.

melike-sahin-gelinlik.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN