Ünlü şarkıcının hayal kırıklığı: Biletleri satılmadı, konserleri iptal etti

Ünlü şarkıcının hayal kırıklığı: Biletleri satılmadı, konserleri iptal etti

Yeni albümünü 16 Şubat'ta yayınlayan şarkıcı Jennifer Lopez, yazın turneye çıkmaya hazırlanıyor. Tur biletleri hala tükenmeyen şarkıcının bazı konserlerinin bilet satışlarının çok düşük olması nedeniyle de Lopez, bazı konserlerini iptal etti.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez'in 9. stüdyo albümü 16 Şubat'ta dinleyici ile buluştu. Lopez, albümün ardından turneye çıkacağını duyurdu. "This Is Me... Now the Tour" adını taşıyan turne için Amerika'da 34 konser tarihi açıklandı. Şarkıcının turnesi 26 Haziran'da başlayacak.

NTV'de yer alan habere göre; 54 yaşındaki şarkıcının bazı konserlerinin iptal edilmesi hayranların dikkatini çekti. Lopez konuyla ilgili bir açıklama yapmasa da bilet satışlarının beklentinin altında kalması nedeniyle 7 konserin iptal edildiği anlaşıldı.

Lopez'in hala satışta olan konser biletleri ise tükenmedi.

EMEKLİ OLABİLİR

Lopez, dokuzuncu albümünün son albümü olabileceğini de söylemişti. 54 yaşındaki şarkıcı, yeni albümünün son albümü olabileceğini sinyallerini verdi. Lopez "Açıkçası yeni bir albüm yapıp yapmayacağımdan emin değilim" dedi. Şarkıcı albümünün çok özel olduğunu ve adeta bir "koleksiyon parçası" niteliği taşıyacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN