Mali ve sevgilisi hakkında olay yaratacak iddia! 70 Bin TL hesabı görünce...

Mali ve sevgilisi hakkında olay yaratacak iddia! 70 Bin TL hesabı görünce...

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken sık sık farklı iddialarla da gündeme geliyor. Son olarak Mehmet Ali Erbil iş insanı arkadaşı ve sevgilisiyle gittiği eğlencede gelen hesabı görünce ortamı terk ettiği iddiasıyla olay oldu.

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ile aşk yaşayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez de çok gelen hesap iddiası ile gündemde.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz günlerde küsüp yeniden barışmıştı. Çift bu kez çok faklı bir iddia ile gündeme geldi.

İddialara göre geçtiğimiz hafta Mehmet Ali Erbil, Özcan Deniz'in sahne aldığı Cahide Palazzo'da 4 kişilik masa ayırtmış ve Ankaralı iş adamı arkadaşı M. M'yi de misafiri olarak mekana davet etmişti. Gülseren Ceylan ise geceye kız arkadaşıyla katılmıştı. Gecenin sonuna doğru Erbil ile Ceylan bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşamış ve ünlü sanatçı mekanı terk etmiş.

meheme.jpg

HESABI ÖDEMEYİNCE...

Gecenin sonunda ise gelen 70 bin liralık hesabı ise M. M ödemiş. İsmini vermek istemeyen iş insanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kendisi beni mekâna davet etti. Bende gittim daha sonra Mehmet Ali Erbil kız arkadaşı ile tartışıp mekânı terk etti. Gelen 70 bin liralık hesabı ödedim. Olay 70 bin lira değil, olay Mehmet Ali Erbil'in mekana girdiğinde hesabı bana getirmelerini söylemesi. Onu her yerden engelledim. Dostluğumu da bitirdim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN