Ünlü yönetmen açıkladı: Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar

Ünlü yönetmen açıkladı: Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar

Kara Şövalye'de hayat verdiği Joker karakteriyle ikon haline gelen, 28 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili yeni detayları yönetmen Stephen Gaghan açıkladı. Gaghan, Ledger'ın yatağında Blink filminin senaryosuyla ölü bulunduğunu ifade etti.

Christopher Nolan imzalı Kara Şövalye'de (The Dark Knight) Joker'i canlandırmasıyla sinema tarihinin en ikonik performanslarından birine imza atan Heath Ledger, 28 yaşındayken New York'taki evinde aşırı dozda reçeteli ilaç almasının ardından 22 Ocak 2008'de hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili spekülasyonlar hala sürerken, yönetmen ve senarist Stephen Gaghan, Ledger'ın ölümüyle ilgili detayları açıkladı.

NTV'de yer alan habere göre; dönem Malcolm Gladwell'in 2005 tarihli kitabı Blink'in uyarlaması üzerinde çalıştığını belirten Gaghan, Ledger'ın bu filmin senaryosu ile yatakta öldüğünü açıkladı.

1-009.jpgStephen Gaghan

'SENARYOYLA BİRLİKTE BULUNDU'

Gaghan, Ledger'ın babası Kim'in oğlunun ölümünü öğrendikten sonra kendisini arayarak Blink'in senaryosunun evinde bulunduğunu söylediğini belirtti.

Gladwell'in Development Hell adlı podcast'inde konuşan Gaghan, "Cesetle birlikte oradaydılar ve senaryomuz onunla birlikte yataktaydı ve senin kitabın komodinin üzerindeydi. Sanırım benim numaram da senaryonun üzerine yazılıydı. Tahmin edebileceğin gibi bu kişiler şoktaydı ve o numarayı aradılar ve bunu neden yaptıklarını bilmiyorum" dedi.

'HABERİ ALDIĞIMDA YERE YIĞILDIM'

Ünlü yönetmen, sözlerine "Eşimle birlikte havalimanındaydık, bir yerden bir yere gidiyorduk ve kelimenin tam anlamıyla yere yığıldım, daha önce ya da o zamandan sonra bu başıma hiç gelmedi. Ayaklarım altımdan kayıp gitti. Resmen öylece oturdum çünkü 'Ne, ne?' diye kalmıştım. Eşimin yüzünü hatırlıyorum ve benim sadece nutkum tutulmuştu. Sadece dinledim, dinledim ve dinledim. Gerçekten ama gerçekten çok üzücüydü. Ve hâlâ da üzücü" diye devam etti.

Stephen Gaghan, Ledger'ın ölümünden sonra Blink'in film uyarlamasını geliştirmeyi durdurduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN