Uraz Kaygılaroğlu, 64 kiloyu nasıl verdiğini ilk kez anlattı! Siz de bu diyetle sağlıklı kilo verebilirsiniz

Uraz Kaygılaroğlu, 64 kiloyu nasıl verdiğini ilk kez anlattı! Siz de bu diyetle sağlıklı kilo verebilirsiniz

140 kilodan 76 kiloya kadar inen Uraz Kaygılaroğlu, ameliyatsız 64 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. Özellikle sabah yapılması gereken iki hususa dikkat çekti. İşte, Uraz Kaygılaroğlu'nu zayıflatan diyet...

Gençlik yıllarında 140 kiloya kadar çıkan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 76 kiloya kadar düştü. Ameliyatsız bir şekilde zayıflamanın formülünü veren Kaygılaroğlu nasıl zayıfladığını ilk kez anlattı.

uraz-kaygilaroglu-eski-hali.jpg

URAZ KAYGILAROĞLU NASIL ZAYIFLADI?

Uraz Kaygılaroğlu'nu 140 kilodan 76 kiloya düşüren o diyet şöyle:

Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su ile 1 bardak normal sıcaklıkta su tüketilmesi yönünde tavsiye veren ünlü oyuncu, günün ilk öğününde 2 dilim beyaz peynir ya da 1 yumurta yemelerini önerdi. Ayrıca 1 dilim peynir, bol çiğ sebze ve 2 ince dilim ekmek tüketilebileceğini söyleyen Uraz Kaygılaroğlu, kuşlukta ise 1 porsiyon taze meyve tüketilmesi gerektiğini vurguladı.

Öğlen 2 ya da 3 köfte veya aynı miktarda et tüketilmesini tavsiye eden Uraz Kaygılaroğlu, 1 dilim ince ekmek ve salata tüketimine de dikkat çekti.

İkindi için 2 dilim ekmek ve 1 beyaz peynir tüketilmesini söyleyen ünlü isim, akşam ise 2 su bardağı ayran ya da 1 su bardağı yoğurt, salata ve 1 dilim ekmek önerdi.

Gece ise isteğe bağlı olarak bir avuç badem, ceviz veya fındık tüketilebilir.

Uraz Kaygılaroğlu, su tüketiminin önemine vurgu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN