Usta oyuncu Kadir İnanır'a o partiden adaylık teklifi! O partinin adı ilk kez telaffuz edildi!

Usta oyuncu Kadir İnanır'a o partiden adaylık teklifi! O partinin adı ilk kez telaffuz edildi!

Ülkemizde son aylarda büyük bir değer gören siyasete dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte birbirinden ünlü isimler tek tek milletvekili adaylığını açıklamaya devam ediyor. Son gelen haber ile birlikte usta sanatçılara da adaylık teklif edildiği öğrenildi. Kulislerde yer alan konuşmalara göre ünlü oyuncu Kadir İnanır'a adaylık teklifi götürüldü. Peki Kadir İnanır milletvekili mi olacak? İşte tüm detaylar...

USTA OYUNCU MİLLETVEKİLİ Mİ OLACAK?

Televizyon tarihinin en ünlü isimlerinden birisi olan usta oyuncu Kadir İnanır ismi milletvekili adaylığı ile aynı karede yer alıyor. Yeşil Sol Parti tarafından usta oyuncuya milletvekili adaylığı için teklif götürüldüğü bilgisi paylaşıldı. Oyuncu tarafından gelen milletvekili teklifinin değerlendirmeye alındığı bilgisi paylaşıldı.

Ünlü oyuncu tarafından henüz net bir cevap verilmediği de konuşuluyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ünlü kişiler tarafından tek tek açıklanan milletvekili adaylığında Kadir İnanır'ın ismi de geçti.

Oyuncuların ve sanatçıların aday olarak gösterildiği günlerde önemli bir isme daha milletvekili için teklif götürüldüğü kulislerde kulaktan kulağa konuşuluyor. Son olarak Türkiye İşçi Partisi (TİP) Başkanı Erkan Baş, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'nun partisi tarafından iletilen milletvekilliği adaylık teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

793cf367resized-e621ffb2969871.jpg

KADİR İNANIR'A MİLLETVEKİLİ TEKLİFİ GELDİ!

Milletvekili tekliflerinin havada uçuştuğu dönemlerde OnurAkayMedya'da bulunan Mustafa Barış Durak tarafından alınan bilgiye göre 2013 yılında çözüm sürecindeki dönem ile birlikte hükümet tarafından akıl insanları heyetine alınan Kadir İnanır'a milletvekilliği adaylığı için teklif geldiği duyuruldu.

Usta sanatçının halkta olan yeri ile birlikte ön planda yer almasıyla Türk sinema tarihinin en önemli karakterlerinden birisi olarak bilinir. Yapılan milletvekilliği teklifi üzerine kadir İnanır'ın bu durumu değerlendirme altına aldığı fakat henüz net bir açıklamada bulunmadığı verilen bilgiler arasında yer aldı.

185417.jpg

DAHA ÖNCE DE TEKLİF ALMIŞTI!

Başına gelen hastalık nedeniyle uzun süredir sanat dünyasında duyulmayan usta isim Kadir İnanır, geçtiğimiz dönemlerde eski sağlığına kavuşmayı başarmıştı. Ünlü oyuncunun aday olup olmayacağı ise takipçileri tarafından merak konusu oldu. Daha öncesinde Halkların Demokrasi Partisi, Kadir İnanır için milletvekili teklifinde bulunmuştu. Fakat sağlık sorunları nedeniyle reddetmişti. Peki şimdi kabul edecek mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN