Vedat Milor Twitter hakkında kararını verdi: İnsanlara yaşanabileceğini göstereceğim

Vedat Milor Twitter hakkında kararını verdi: İnsanlara yaşanabileceğini göstereceğim

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın mavi tik için 8 dolar ücret alınacağını duyurmasının ardından Vedat Milor sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "İnsanlara mavi tik olmadan da yaşanabileceğini göstereceğim" dedi.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, satın aldığı Twitter'ın, mavi onay işaretine sahip hesaplarından aylık 8 dolar ücret alınacağını açıkladı.Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar/köylüler sistemi saçmalık. Bu işaret ayda 8 dolar" ifadesini kullandı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan gastronomi yazarı Vedat Milor, önce "Elon’ın mavi tık için aylık 8 dolar kesmesi sorun değil. Ben de bundan sonra Elon’a vereceğim restoran tavsiyeleri için aylık 10 dolar keseceğim." dedi ardından "Mavi tık paralı olduğunda hayatımın en kolay ikilemiyle karşı karşıya kalacağım. Sizi mi yoksa mavi tıkı mı seçeceğim? Elbette siz." açıklamasını yaptı.

'KARARIMI VERDİM'

Milor son paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

Uzun süre bu konuyu düşündükten sonra artık son kararımı verdim. Paralı hale geldiğinde mavi tıkımı iptal edeceğim. Sebebi ise çok basit: İnsanlara mavi tık olmadan da yaşanabileceğini göstereceğim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN