Musk'ın çok tartışılan mavi tik kararına Erdoğan'dan açıklama

Musk'ın çok tartışılan mavi tik kararına Erdoğan'dan açıklama

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk paralı hale getireceği mavi onay rozeti ile şirket, yeni bir kazanç kapısı açmaya hazırlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Erdoğan, "Belki biz farklı olabiliriz. Elon Musk ile de bu konuda bir diplomasi yürütebiliriz" dedi.

Önceki akşam canlı yayında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter'ı alan ve "mavi tik" uygulamasını ayda 8 dolar karşılığında paralı hale getireceğini duyuran Elon Musk'la ilgili açıklamalarda bulundu.

'MUSK'LA UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞMEDİK'

"Elon Musk'la hiç görüşüyor musunuz?" sorusu üzerine Erdoğan, uzun zamandır görüşmediklerini söyledi ve "Bir seneyi bulmadı gerçi ama öyle bir görüşme zarureti olsa, ki bu ara Twitter'dan dolayı olabilir." dedi.

Musk'un "Twitter'daki mavi tıklı hesaplardan 8 dolar alacağını" söylediğinin anımsatılması üzerine Erdoğan, "Yok, belki biz farklı olabiliriz. Onunla da bir diplomasi yürütebiliriz." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN