6 yıl önce evlenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal'dan kötü haber! Çiftin 2 çocukları vardı

6 yıl önce evlenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal'dan kötü haber! Çiftin 2 çocukları vardı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal hakkında çıkan ayrılık iddialarına karşı şaşırtan bir cevap verdi. Çiftin evliliklerinde sorun çıktığı için ayrılma kararı aldıkları söylenirken, İmirzalıoğlu mekan çıkışı kendisine sorulan soruya enteresan bir yanıt verdi. Bakın ne dedi?

2016 yılında Sinem Kobal ile nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, evliliklerini gözlerden uzak yaşarken, son dönemde ayrılık iddiaları ile magazine bomba gibi düştü. Eşi Sinem Kobal, geçen aylarda 2. kez anne olmuştu. Leyla ile Lalin adında iki kızları olan çift hakkında ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Yakışıklı oyuncu kendisine yöneltilen ayrılık sorusuna şaşırtan bir cevap verdi.

kenan.jpg

7 YILLIK EVLİLİKTE KRİZ

Oyuncu Sinem Kobal ile hayatını 2016 yılında birleştiren oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, evliliğini kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor.

kenanimir.jpg

Ekranlara uzun zamandır veda eden Sinem Kobal, 2 çocuğuna vakit ayırırken, çiftin mutlu giden evliliği hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

kenan1.jpg

SİNEM KOBAL-KENAN İMİRZALIOĞLU AYRILIYOR MU?

Ayrılık iddiaları ile magazin bomba gibi düşen ikiliden açıklama gecikmedi. Bir mekan çıkışı kameralara yakalanan Kenan İmirzalıoğlu, basın mensuplarının sorduğu "Hiç sormak istemiyoruz ama ayrılık iddiaları çıkmıştı doğru mu?" sorusuna "İstemiyorsanız hiç sormayın" diyerek herkesi şaşırttı.

sinemkobal.jpg

AYRILIK İDDİALARINA YANIT

Magazin muhabirlerinin ısrarlı olmasına karşın İmirzalıoğlu, ayrılık sorusuna "Tövbe estağfurullah, keşke sormasıydın. Boş" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN