Birce Akalay estetik harikası çıktı! Eski görüntüleri ifşa oldu gören dona kaldı

Birce Akalay estetik harikası çıktı! Eski görüntüleri ifşa oldu gören dona kaldı

Son dönemlerin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Birce Akalay'ın eski görüntüleri ortaya çıktı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncunun eski görüntüleri şoke etti. Görenler 'Estetik harikası' yorumunda bulundu.

Oyunculuğu ve güzelliği ile sık sık kendinden söz ettiren Birce Akalay'ın estetik harikası olduğu ortaya çıktı. Güzel oyuncunun Miss Turkey'deki görüntüleri ortaya çıkınca sosyal medya yıkıldı. Güzel oyuncu meğerse estetik harikası çıktı. İşte Birce Akalay'ın herkesi şoke eden o görüntüleri.

birce.jpg

GÜZELLİĞİ VE OYUNCULUĞU HAYRAN BIRAKTI! İLK HALİ ORTAYA ÇIKTI

Şimdilerde Netflix dizisi Kuş Uçuşu dizisi ile sevenlerinin karşısında çıkan Birce Akalay, oyunculuğu ve güzelliğini konuşturmaya devam ediyor. Başarılı performansı ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Akalay'ın ilk haline ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden oyuncu o dönem yarışmayı 3'üncü olarak tamamlamıştı. O döneme ait fotoğrafların ortaya çıkmasıyla Akalay'ın estetikleri de ortaya çıktı.

siyah.jpg

ESTETİK HARİKASI ÇIKTI

Hayatımıza Yer Gök Aşk dizi ile giren Birce Akalay kariyer basamaklarını hızla çıkarken, Akalay'ın güzellik yarışmasındaki fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Estetiklerle bambaşka birine dönüşen Akalay'ı gören yok artık dedi. . İşte görenleri hayal kırıklığına uğratan Birce Akalay'ın ilk halleri.

birce-akalay-5702.jpgbirce-akalay-4635.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN