Müge Anlı'dan 2. çocuk hamlesi! Boyu kadar kızı vardı "Kocası havalara uçacak"

Müge Anlı'dan 2. çocuk hamlesi! Boyu kadar kızı vardı "Kocası havalara uçacak"

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Haziran ayından nikah masasına oturan Müge Anlı, evliliğini gözlerden uzak yaşarken, Anlı'nın sosyal medya yaptığı bir hareket hayranlarını heyecanlandırdı. Bakın sosyal medya hesabından ne yaptı?

Türkiye'nin en başarılı isimlerinden olan Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Başarılı programı ile kayıp ve cinayetlerin üzerine aydınlatan Anlı, özel hayatına dair ilk kez canlı yayında açıklama yapmıştı. Programı sezona girmeden evleneceğini açıklayan Müge Anlı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir hesabı takibe aldı.

mugeanli.jpg

YENİ GELİN MÜGE ANLI'DAN KAFA KARIŞTIRAN HAREKET

Yıllarca ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan Müge Anlı, 2. kez nikah masasına oturacağını kendi programında açıklamıştı.

anli.jpg

Hakkında çıkan aşk dedikodularını evlilik haberi ile sonlandıran Anlı'dan bir müjdeli haber daha geldi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı, düğün sonrasında yaptığı ilk iş Instagram hesabından soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değişti.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1663571208302.jpg

MÜGE ANLI'DAN HAMLE ÜZERİNE HAMLE

Anlı soyadı hamlesinden sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ortak bir hesap açtı. Bununla da yetinmeyen Müge Anlı, bir bebek sayfasını takibe aldı. Anlı'nın bu hareketi sonrası "Hamile mi?" sorularını akıllara getirdi.

anne.jpg

HAMİLELİK İDDİALARI ORTAYA ATILDI

İlk sezon yayınında Anlı'daki değişim de gözlerden kaçmadı. Giyim tarzını değiştiren Anlı için "Evlilik yaramış yorumları yapıldı. Anlı'dan henüz hamilelik iddialarına ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN