Tuba Ünsal'a kırmızı soru! Bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladı

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, katıldığı 40 programında kendisine gelen yuva yıkan kadın sorusu karşısında ağladı. Hakkında çıkan yasak aşk iddiaları karşısında ilk defa sessizliğini bozan Ünsal "Kimsenin kocasını almadım" diyerek ağlamaya başladı. İşte o anlar.

Uzun süredir ekranlardan uzak duran başarılı oyuncu Tuba Ünsal, BluTV'de yayınlanan 40 programına katıldı. Kendisine gelen kırmızı soruları yanıtlayan Ünsal, yuva yıkan kadın sorusu karşısında ne diyeceğini bilmeyerek bir anda ağlamaya başladı. Kendisine yöneltilen soruları samimiyetle yanıtlayan Ünsal, yasak aşk sorusu karşısında göz yaşlarını tutamadı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen o anlar.

tubi.jpg

KIRMIZI SORUDA AĞLAMAYA BAŞLADI

Boşanma aşamasında olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan oyuncu Tuba Ünsal yuva yıkan haberlerden dolayı zor günlerden geçerken, katıldığı televizyon programında hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Özel hayatı ve işi hakkında samimi cevaplar veren Ünsal, kırmızı sorular arasında yer alan "Yuva yıkan kadın oldun mu?" sorusunu duyunca ağlamaya başladı. duygularına hakim olamadı. Gözyaşları içinde konuşan oyuncu, gelen soruya "Kimsenin yuvasını ve evliliğini yıkmadım" cevabını verdi.

yuva.jpg

YUVA YIKAN SORUYA 'İÇİM RAHAT' CEVABI

Programda kendisine gelen soruyu pas kullanmak yerine yanıtlayan Ünsal, yuva yıkan soru karşısında 'Asla' diyerek "Çok da korkarım bildiğim kadarıyla. O kadar girmek istemediğim bir alan ki. Ne konuşsam boş kalır benim içim çok rahat. Kimsenin yuvasını yıkmadım, kimsenin kocasını elinden almadım. Böyle olmasaydı mahkemeler ceza verirdi. Davalar geri çekilmezdi. Yalan söylüyor olsaydım çok daha pür pak çıkabilirdim. Bana sorduklarında da yalan söylemedim, tanıyorum, dedim. O yüzden bunlara girmek istemiyorum" dedi.

SEVGİLİSİNİN ESKİ EŞİ İLE DAVALIK OLMUŞTU

Tasarımcı Elisabeth Mas'in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu geçtiğimiz yıllarda ilişki yaşamaya başlayan Tuba Ünsal, bir mekanda Mas'la karşılaşınca birbirlerine girip davalık olmuşlardı. Ünsal, bu süreçte ilişkisini bitirmiş Karaloğlu da eşi ile barışmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN