Arda Kural küllerinden tekrar doğdu! İşte yerli Leonardo DiCaprio'nun son hali

Arda Kural küllerinden tekrar doğdu! İşte yerli Leonardo DiCaprio'nun son hali

Bir dönemler 'Eyvah Babam' 'Lisesi Defteri' 'Emret Komutanım' gibi kült dizilerin yıldızı Arda kural, yeni imajıyla herkesi şoke etti. Psikolojik sorunları nedeniyle sektörden uzak kalan Kural, değişimiyle sevenlerini üzmüştü. Kural, 12 kilo vererek popüler olduğu dönmlerdeki haline geri döndü. İşte Türkiye'nin yerli Leonardo Leonardo DiCaprio'nun geri dönüşü...

Yaşadığı sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, son görüntüsü ile herkesi üzmüştü. Hem fiziksel hem psikolojik bir değişim yaşayan Kural, yıldızının parladığı günlere geri döndü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şoke eden Arda Kural, adeta bambaşka biri oldu. Kural'ı paylaşımı hayranlarını sevindirirken, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında girdi. İşte Arda Kural'ın muhteşem değişimi.

kural.jpg

ARDA KURAL'IN MUHTEŞEM DEĞİŞİMİ

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile bir dönemler televizyonlarda fırtına gibi estiren Arda Kural, yaşadığı sorunlar nedeniyle bir anda ekranlardan uzaklaşmıştı.

ardakuralll.jpg

TV'den uzak kaldığı dönemler görüntüsünden eser kalmayan Kural'ı görenler büyük bir üzüntü yaşamıştı.

arda.jpg

YERLİ LEANORDO DİCAPRİO'U GERİ DÖNDÜ

Türkiye'nin yerli Leonardo DiCaprio'su diye anılan Arda Kural'ın eski halinden eser kalmamıştı. Psikolojik sorunlar nedeniyle tedavi olan Kural, son haliyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

ardakural3.jpg

Eski görüntüsüne hızla geri dönen Kural, yeni halini sevenleri ile paylaştı. Görenler gözlerine inanamazken, Twitter'da ise TT listesine girdi.

lenordasi.jpg

İşte Arda Kural'ın yeni hali

lenordi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN