Vuslat Sabancı ve Ali Sabancı’dan yeni haber! Zorlu süreç devam ediyor... 10 farklı ameliyattan sonra…

Vuslat Sabancı ve Ali Sabancı’dan yeni haber! Zorlu süreç devam ediyor... 10 farklı ameliyattan sonra…

Geçtiğimiz günlerde Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı oğulları ile Yunanistan’da bir deniz kazası geçirdiler. Çift acil hastaneye kaldırılırken Vuslat Sabancı ve Ali Sabancı’dan yeni haber geldi! Zorlu süreç devam ediyor… Vuslat Sabancı tam 10 farklı ameliyattan sonra…

Deniz kazası geçiren Vuslat Sabancı ve Ali Sabancı çiftinden yeni bir haber geldi! Çok zorlu bir süreçten geçen aile, ameliyattan ameliyata giriyordu. Hele ki Vuslat Sabancı’nın uyanır uyanmaz ağzından çıkan cümleler yürekleri dağladı. Zorlu süreç devam ederken yeni bir bilgilendirme geldi…

ESAS HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA

Milyonlarca insan kaza haberini şok içinde okumuştu. Ailenin başına gelenler resmen talihsizlik olarak adlandırıldı. Sabancı ailesinin çıktıkları Yunanistan tatili resmen onlara zehir oldu. Geçirdikleri deniz kazasından sonra tüm Sabancılar neye uğradıklarını şaşırdı.

2-006.jpg

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı’nın sağlık durumu merak edilirken ESAS Holding yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlara yer verildi:

"Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdiği deniz kazasının ardından; Ali Sabancı'nın tedavisi normal odada, eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisi ise evinde devam etmektedir. Bu nihai açıklamamızla birlikte, zorlu sürecimizde bizden manevi desteğini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine sunarız."

1-014.jpg

ÇİFTİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Sabancu ve Vuslat Doğan Sabancı’nın çocukları ile geçirdikleri kaza sonrasında ilk müdahale için Bodrum’a getirilmişti. Daha sonra Ali Sabancı Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a getirilerek özel hastaneye sevk edildi. Ali Sabancı’nın vücudunda çok kırık olduğu bilgisi elde edilmişti. Vuslat Sabancı’nın ise yüzünde parçalanmalar olduğu bilgisi aktarılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN