WhatsApp yeni özelliğini test etmeye başladı! Özellikle unutkanlar buna bayılacak: Artık bahaneniz kalmadı

WhatsApp yeni özelliğini test etmeye başladı! Özellikle unutkanlar buna bayılacak: Artık bahaneniz kalmadı

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle de unutkanlıklar bu özelliği çok sevecek. İşte milyonlarca kullanıcısı olan uygulamanın yeni özelliği…

Topluluklar özelliği üzerinde yeni geliştirmeler yapan WhatsApp, son eklenen özelliğiyle beraber uygulamayı kullanan kişilerin daha planlı ve organize olabilmelerine yardımcı olacak. Bu kapsamda önemli etkinlikler için kolay erişim sağlayacak. Söz konusu bu özellik şu an için beta sürümünde test edilirken bütün kullanıcılara ne zaman sunulacağı merak ediliyor.

yeni-proje-5-002.jpg

ETKİNLİKLERİNİZİ SABİTLEYEBİLECEKSİNİZ

Kamu Son Haber’de yer alan habere göre, Android 2.23.21.12 güncellemesiyle beraber önemli olan etkinlikleri hatırlamak amacıyla topluluk üyeleri belirli durumlarda hatırlatıcı oluşturabilecek. Henüz geliştirme aşamasında olan söz konusu güncelleme topluluk bilgiye ekranında yaklaşan etkinlikleri otomatik olarak sabitleme özelliği sunacak.

yeni-proje-6.jpg

Söz konusu bu özellik sayesinde topluluk üyesinden herhangi bir etkinlik oluşturduğu takdirde bu etkinlik otomatik olarak en üstte yer alacak. Bu sayede ise yazışmaları kaçıranlar, etkinlikleri unutanlar bu durumdan kurtulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN