Whatsapp'ta tartışma çıkaran yeni özellik! Artık profil fotoğrafları herkese görünecek

Whatsapp'ta tartışma çıkaran yeni özellik! Artık profil fotoğrafları herkese görünecek

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği ile tüm gözleri üzerinde topladı. Profil fotoğrafları üzerinde çalışmalar gerçekleştiren WhatsApp kayıtlı olmayan kişilerin de fotoğraflarının gözükeceğini söyledi. İşte WhatsApp'ın son güncellemesi…

Son günlerde yeni güncellemeleri ile sık sık gündemde yer alan WhatsApp yeni özelliği hakkındaki detayları paylaştı. Geçtiğimiz günlerde video çekme özelliği ile adından söz ettiren WhatsApp bu kez de grup mesajlarındaki profil fotoğraflarıyla ilgili önemli bir adım attı. İşte WhatsApp'ın son güncellemesi…

“BU KİM?” DERDİ NE SON


Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, profil fotoğraflarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Grup sohbetlerinde numarası ekli olmayan kişilerin de profil fotoğraflarının görüntülenebileceğini aktaran WhatsApp, güncelleme ile birlikte mesaj gönderen kişinin fotoğrafının da görüleceğini söyledi.

whatsapp-2.jpg

Yeni özelliğin en büyük avantajı ise grup mesajlarında karşıdaki kişinin kolay tanınması olacak. Yeni güncelleme ile birlikte mesaj atan ve kayıtlı olmayan kişilerin ya da yabancı kişilerin profil fotoğrafları da mesajla birlikte görülebilecek. İlk kez iOS beta sürümünde kullanılan güncelleme test aşamasından sonra birçok kullanıcı ya da sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN