'Yabani'ye sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

'Yabani'ye sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

NOW’un sevilen dizisi “Yabani”nin ekibine bir oyuncu daha katılıyor. Ünlü oyuncu Kaan Çakır, salı akşamları ekrana gelen diziye 25. bölümünde "Zafer Demirhan" karakteriyle dahil olacak.

Her salı NOW ekranlarında yayınlanan “Yabani” dizisi seyirciyi ekran başına toplamaya devam ederken, M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği diziye Kaan Çakır dahil oluyor. Başarılı oyuncu, diziye 25. bölümde katılacak ve Zafer Demirhan karakterine hayat verecek.

1-011.jpg

BİR SEZON DAHA DEVAM EDECEK

Yıllar sonra kavuşan bir anne oğlun hikâyesi etrafında gelişen olayların etkileyici bir dille anlatıldığı dizinin yeni bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN