Yalı Çapkını artık izlenmez! Ünlü oyuncunun yerine başrole bakın kim geçti?

Yalı Çapkını artık izlenmez! Ünlü oyuncunun yerine başrole bakın kim geçti?

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yalı Çapkını dizisinde seyircileri isyan ettiren gelişmeler yaşanıyor. Dizinin baş kahramanlarından Seyran'ın önüne öyle bir isim geçti ki, izleyenler saçını başını yoldu.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinde son dönemlerde şaşırtan değişimler yaşanmaya başlandı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerinde oynadığı dizide başroller değişti. O ismi duyan "İzlemeyiz artık" yorumları yaptı.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yayınlanan son fragmanda Pelin'in Ferit ile birlikte yalıya geldiği görülürken Seyran'ın bu durumu kabullenmeyip Ferit'i bir kez daha terk ettiği görülüyor. Elde edilen bilgilere göre önümüzdeki bölüm yine Pelin ağırlıklı olacak.

seyran.jpg

SEYRAN KARATERİ ARKA PLANA DÜŞTÜ

Ayrıca geleneksel olarak ilk önce başrol oyuncularını konuk eden Onedio'nun Buçe Buse Kahraman'ı konuk etme kararı büyük tepki çekti.

pelini.jpg

Dizi izleyicileri "Başrol Pelin oldu galiba", "Afra ve Mert yan rol mü oldu?" şeklinde yazılar yazdı.

yali.jpg

YAPIM SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yapımdan ise henüz çıkan iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi. Sizce Pelin karakteri Seyran'ın yerini alır mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (39)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
39 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN