Yalı Çapkını dizisinde işler değişiyor! O isim yeniden kadroya katıldı: Hikaye sil baştan

Yalı Çapkını dizisinde işler değişiyor! O isim yeniden kadroya katıldı: Hikaye sil baştan

Yalı Çapkını adlı dizide beklenen bir isim geri dönüyor! İşte o isim...

Yalı Çapkını adlı dizide heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, Suna ve Abidin'in evlendiği, Ferit ve Seyran'ın barıştığı izleyicilerle buluştu. Ancak Fuat Korhan'ın ölümüyle birlikte diziye dönmesi beklenen Menderes Samancılar'ın geri döneceği haberi dikkat çekti.

MENDERES SAMANCILAR GERİ DÖNÜYOR

3

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Menderes Samancılar, Yalı Çapkını dizisinde 'Kolsuz Necip Usta' karakteriyle yer alacak. Samancılar, torunu Fuat'ın kaybıyla derin bir üzüntü yaşayan Halis Ağa'ya başsağlığı dilemek için bir bölüm konuk olacak.

Yeni bölümlerde ise diziye hızlı bir giriş yapıldı. Salı ve cuma günleri yayınlanan son bölümlerde Ferit'in dedesi Halis Ağa ile olan konuşması büyük ilgi gördü. Ferit, Seyran'ı görebilmek için Kazım Ağa'nın evine gitmeye çalışsa da engellerle karşılaştı. Seyran'ın Ferit'i gizlice takip etmesi ve ardından aralarında duygusal bir anın yaşanması izleyicileri etkiledi.

Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde izleyicileri nelerin beklediği ise merak konusu. Dizi, gelişmeleri ve karakterler arasındaki ilişkileri izleyicilerine heyecan dolu bir şekilde sunmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN