Yalı Çapkını dizisinin gerçek hikayesi ortaya çıktı! Meğer Seyran gerçek hayatta o isimmiş!

Yalı Çapkını dizisinin gerçek hikayesi ortaya çıktı! Meğer Seyran gerçek hayatta o isimmiş!

Yalı Çapkını dizisi, ünlü yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanmıştır ve izleyiciler arasında hangi ünlü şarkıcının hayatını konu aldığı büyük bir merak konusu olmuştur. Ortaya çıkan bilgilere göre, dizideki Seyran karakteri, bir ünlü şarkıcının hayatından esinlenilmiştir. İşte o isim...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, izleyiciler arasında merak uyandıran bir konuyu gizemli bir şekilde taşıyordu. Gerçek hayattan esinlenen bu dizi, aslında bir ünlü şarkıcının hayatından ilham alıyormuş. Seyran karakterinin kimin hayatını anlattığı ise sonunda ortaya çıktı.

Reyting rekorları kıran ve sezon finalini geçtiğimiz cuma günü yapan Yalı Çapkını, eylül ayında izleyicilerle tekrar buluşacak. Star TV'nin iddialı dizisi, ünlü yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek bir hayat hikayesinden esinlenmişti. Ancak hangi ünlü şarkıcının hayatından etkilendiği uzun süre merak konusu olmuştu.

MEĞER O ÜNLÜ İSMİMMİŞ...

safiye soyman

Sonunda merak edilen sorunun cevabı bulundu. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan dizide, Seyran karakteri aslında ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın hayatından alınmış. Safiye Soyman, Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" isimli programa konuk olarak çocuk gelin olduğunu itiraf etmiş ve dizinin bu gerçek hikayeden esinlendiği ortaya çıkmıştı. Soyman, ablasının nişanlısını istemeye gelen görücünün kendisini gördükten sonra onu istemeye karar verdiğini anlatmıştı. Çocuk gelin olduğunu belirten Soyman, yaşını büyütüp evlendirildiğini açıklamıştı.

Safiye Soyman, babasının hafız olduğunu ve kendisini gelin olarak görmek istediğini ifade etmişti. Evlendirme işlemini gerçekleştiren hakim, Soyman'ın yaşını büyütmesi konusunda yardımcı olmuştu. Soyman, zorlu yaşam koşullarıyla başa çıkmak için hırs yapıp okumaya devam etmiş ve ortaokulu bitirdikten sonra devlet memuru olmuştu. Mücadeleci ruhuyla radyoya girmek için sınavlara girmeye karar veren Soyman, hedeflerine ulaşmak için hiç pes etmediğini belirtmişti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN