Yalı Çapkını Ferit katıksız çapkın çıktı! Herkes Afra sanıyordu meğerse... "Turnayı gözünden vurdu"

Yalı Çapkını Ferit katıksız çapkın çıktı! Herkes Afra sanıyordu meğerse... "Turnayı gözünden vurdu"

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile büyük bir çıkış yakaladı. Oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da dikkat çeken Mert Ramazan Demir'in adı Afra Saraçoğlu ile anılmıştı. Ama durum çok başka çıktı. Bakın hangi güzeli radarına aldı?

Star TV ekranlarında rekorlar kıran Yalı Çapkını, başrol oyuncularıyla da gündemden düşmüyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir çalkantılı ilişkileriyle adından sıkça söz ettiriyor. İkilinin aşk yaşadığı her ne kadar iddia edilsede Mert Ramazan Demir'in başka bir güzelle olduğu iddia edildi. Duyanlar "Gerçek çapkın" yorumları yaptı.

yali.jpg

YALI ÇAPKINI FERİT ÇAPKINLIK TURUNDA

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, partneri Afra Saraçoğlu ile anılmıştı. Aşk yaşadıkları sürekli gündemden düşmezken, Mert Ramazan Demir'in başka bir güzelle daha adı anılmaya başladı.

mert.jpg

İKİLİ AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Şahmaran dizisinde de oynayan ünlü oyuncunun bu dizisi tutmamıştı. Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan Mert Ramazan Demir, yakınlıklarıyla aşk iddialarını gündeme getirdi.

capkin.jpg

O BAKIŞLAR GÖZDEN KAÇMADI

İkilinin bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun dizinin galasında Serenay Sarıkaya'ya bakışları adeta olay oldu.

mertserenay.jpg

ÇAPKINLIĞINA YORUM YAĞDI

Adı Afra Saraçoğlu ile de anılan Demir'in Sarıkaya'ya bakışlarını görenler "Afra'ya değil Serenay'a aşıkmış", "Adam tam bir Ferit Korhan", "Bunlar sevgili mi yoksa?" şeklinde yorumlar yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN