Yalı Çapkını izleyicileri ikiye bölündü

Yalı Çapkını izleyicileri ikiye bölündü

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Yalı Çapkını'nın 'Zerrin'i Toprak Sağlam, dün akşam yayınlanan bölümle sosyal medyaya damga vurdu. Sağlam için gelen yorumlara bakılınca, dizinin sıkı takipçilerinin ikiye bölündüğü dikkat çekti.

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, her hafta olduğu gibi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de yine sosyal medyanın gündemindeydi. Diziye üç bölüm önce Pelin karakterinin annesi "Zerrin" olarak katılan oyuncu Toprak Sağlam da, dün yayınlanan yeni bölümdeki performansıyla Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girdi.

1-013.jpg

'KIZINI DA AL GİT'

Ünlü oyuncu, dizinin fanatik izleyicilerini ise ikiye böldü. Toprak Sağlam’a sosyal medyadan birçok “Çok iyi oynuyorsunuz”, “İyi ki diziye dahil oldunuz” gibi güzel yorumlar gelirken, bazı izleyiciler de karakteri sevmedikleri için "Kızını da al git", "Çık bu diziden" gibi yorumlarda bulundu.

Dün akşam sosyal medya gündeminden düşmeyen oyuncu Toprak Sağlam da, bu yorumları keyifle okuduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN