Yalı Çapkı’nın da ortalık karışıyor! Pelin bu kez fena yakalandı! Bebek ne Ferit’ten ne de Kaya’dan çıktı!

Yalı Çapkı’nın da ortalık karışıyor! Pelin bu kez fena yakalandı! Bebek ne Ferit’ten ne de Kaya’dan çıktı!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda ortalık karışıyor. Diziye girmesi ile birlikte tüm dengeleri değiştiren Pelin, bu kez yakayı ele verecek. Diziye katılan yeni oyuncu bebeğin babası kim? sorusunun da yanıtını getiriyor. Ne Ferit ne de Kaya… Bakın bebeğin babası kim çıktı?

OGM Pictures imzasıyla ekranlara taşınan Yalı Çapkını, her hafta Cuma günleri izleyicileri ekran başına kilitliyor. Son zamanlarda reytinglerde görülen düşüş dikkat çekerken diziye katılan tüm oyuncu hem reytingleri arttıracak hem de aranan soruların yanıtını verecek. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizi tepki toplayan karakteri geri getiriyor. Ne Ferit ne de Kaya… Bakın bebeğin babası kim çıktı?

DİZİYE DÖNDÜ ORTALIK KARIŞTI

Aylar sonra çıkıp gelen Pelin dizinin tüm dengelerini alt üst ederken yeni gelen oyuncu Pelin'i panikletti. Sosyal medyada yer alan açıklamalar doğrultusunda Pelin'in eski sevgilisi Serter'in yeniden diziye dönmesi tüm gerçekleri de gün yüzüne çıkaracağı belirtildi.

serter.jpg

Serdar karakterine hayat veren Tufan Gökpınar'ın Yalı Çapkını dizisine yeniden dönmesi bebeğin babasının Serter olduğu iddialarını da güçlendirdi. Yayınlanan fragmandaki panik hali de bebeğin babasının Serter olduğunu güçlendirir nitelikte oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN