Yalı Çapkını'nda olay var! Halis Ağa'nın diğer torunu Ferit'in tahtını sallayacak: O yakışıklı oyuncu canlandıracak

Yalı Çapkını'nda olay var! Halis Ağa'nın diğer torunu Ferit'in tahtını sallayacak: O yakışıklı oyuncu canlandıracak

Star TV’nin bu sezon cuma akşamları reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde son bölümlerde olaylar bitmiyor. İddialı yapıma yeni bir karakter daha dahil oluyor. İşte detaylar…

Cuma akşamları Star TV’nin bomba kadrolu dizisi Yalı Çapkının’ da sular durulmuyor. Her bölüm ayrı bir heyecan yaşanıyor. Şimdi de sevilen diziye yeni isim daha katılıyor. Detaylar haberimizde…

banka

YALI ÇAPKINI'NDA HALİS AĞA'NIN YURT DIŞINDAKİ TORUNU BELLİ OLDU! NÜKHET'İN OĞLUNU O İSİM OYNAYACAK!

Yalı Çapkını dizisinde gizem nihayet çözülüyor. Star TV'de her cuma ekranlara gelen başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizide Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet'in oğlu olan karakteri canlandıracak oyuncunun ismi belli oldu. Nükhet'in oğlu karakterine Oktay Ekinci, hayat verecek. Oktay Ekinci kimdir? Oktay Ekinci hangi dizide rol almıştır?

Cuma akşamları yayınlanan ve çok izlenen dizi Yalı Çapkını'na yeni bir isim daha katıldı. Sevilen yapıma en son Baran Bölükbaşı Tarık olarak katılmıştı.

Çok uzun zamandır herkesin heyecanla ve merakla beklediği isim belli oldu. Peki Halis Ağa'nın yurtdışındaki torununu oynayan Oktay Ekinci kimdir?

OKTAY EKİNCİ KİMDİR?

1999 doğumlu Oktay Ekinci, Yalı Çapkını dizisinde Nükhet'in oğlunu oynuyor. BESYO okuyan Oktay Ekinci Aksaray doğumludur. Vücut geliştirme eğitimi almıştır. Geleceğin Yıldızı yarışmasında kendini kanıtladı. Son olarak 'Duy Beni' dizisinde rol almıştır.

OKTAY EKİNCİ ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER:

Kadere Karşı (İlyas, TV Dizisi 2022)

Duy Beni (TV Dizisi 2022)

Leke (Kerem, TV Dizisi 2019)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN