Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü: Usta oyuncu diziye veda etti

Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü: Usta oyuncu diziye veda etti

Bu sezon 'ekranların en çok izlenen dizisi' unvanını elinde tutan Yalı Çapkını'nda, geçen haftaki Cansu Fırıncı ayrılığı sonrası bir oyuncu daha projeden ayrılma kararı aldı. Usta oyuncunun, başka bir dizinin çekimlerine başlayacağı öğrenildi.

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, elde ettiği başarıyla Star Tv'nin yüzünü güldürürken, bir yandan da son bir haftada iki ayrılık haberiyle hayranlarını üzdü.

Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin ekibinden geçtiğimiz günlerde Cansu Fırıncı ayrılmıştı. Fırıncı, hikayesi başta planlandığı gibi ilerlemediği için yapım şirketiyle anlaşarak projeye veda etti.

1-015.jpg

BAŞKA BİR DİZİYLE ANLAŞTI

Ardından dizide bir ayrılık daha yaşandı. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; cuma akşamlarına damga vuran rekortmen dizide Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar da artık Yalı Çapkını’nda rol almayacak.

Samancılar'ın, Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinin ekibine katıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN