Babasını feci kazada kaybeden Özge Ulusoy'dan acı veda! Son sözleri yürek yaktı

Babasını feci kazada kaybeden Özge Ulusoy'dan acı veda! Son sözleri yürek yaktı

Ünlü manken Özge Ulusoy, babasının vefat haberiyle yıkıldı. Ankara'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden babasının cenazesinde ayakta durmakta zorlandı. Ulusoy'un o hali görenleri kahretti.

Babası Haydar Ulusoy'un ölüm haberiyle yıkılan manken Özge Ulusoy, cenaze töreninde kendinden geçti. Ayakta durmakta zorlanan ünlü oyuncuya yakınları destek oldu.

ozgeulusoybabasi.jpg

ÖZGE ULUSOY'DAN BABASINA ACI VEDA

Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Haydar Ulusoy'un cenaze töreni Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde gerçekleştirildi.

ulusoy.jpg

BABASINA SON SÖZLERİ AĞLATTI

Babasını son yolculuğuna uğurlayan Özge Ulusoy'ın sözleri gözyaşlarına boğdu.

ozgeulusoy.jpgBabası için gözyaşı döken ünlü manken ayakta durmakta zorlandı. Babasının çok iyi bir insan olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamayan Ulusoy'a annesi ve kız kardeşi destek oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN