Babasını kaybeden Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım

Babasını kaybeden Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da trafik kazası geçirdikten sonra hayatını kaybetmişti. Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından babasından geri kalan kazada parçalanmış saatin fotoğrafını paylaşarak "04.12.2022... 14.05... Babacım..." notunu düştü.

Ünlü model Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Turan Güneş Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

73 yaşındaki emekli albay Haydar Ulusoy için, dün Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nde tören düzenlendi. Törene, Haydar Ulusoy'un kızı Özge Ulusoy, ailesi ve yakınları katıldı. Cenaze töreninde Özge Ulusoy'un güçlükle ayakta durduğu görüldü.

KIRILAN SAATİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Babasının cenaze töreninin ardından Özge Ulusoy sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasının kırılan saatinin fotoğrafını paylaşan Ulusoy, "04.12.2022... 14.05... Babacım..." dedi.

ozge-ulusoy

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN