Özge Ulusoy'u kahreden haber! Apar topar hastaneye koştu ama...

Özge Ulusoy'u kahreden haber! Apar topar hastaneye koştu ama...

Son olarak 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' ve 'Kadın İşi: Banka Soygunu' filmlerinde rol alan ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy, babasından gelen acı haberle yıkıldı.

Ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy, babasından aldığı acı haberle adeta kahroldu. Son olarak 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' ve 'Kadın İşi: Banka Soygunu' gibi filmlerde rol alan oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dün 15.00 sularında Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı'nda meydana gelen kazada Elif N. yönetimindeki 06 DV 2053 plakalı cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen emekli albay Haydar Ulusoy'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce öteye savrulan Ulusoy, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralanan Ulusoy akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ulusoy’un cenazesi saat 11.00’de Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde düzenlenen töreninin ardından İstanbul’da toprağa verildi. Elif N.’nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

"YENİDEN KAVUŞUNCAYA DEK"

Ölüm haberiyle yıkılan Ulusoy, sosyal medya hesabından önce babasıyla fotoğrafını paylaşarak paylaşımında "Yeniden kavuşuncaya dek" ifadelerine yer verdi.

Babasının ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy'dan ilk paylaşım: Yeniden kavuşuncaya dek

Bir sonraki paylaşımında babasının cenaze töreniyle ilgili bilgileri yayınlayan Ulusoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Melek babamın Ankara'daki cenaze tören bugün 11.00'da Or-An Sitesi Pir Sultan Abdal Cemevi'nde yapılacaktır. Yarın 6 Aralık Salı, İstanbul Üsküdar Büyük Selimiye Camii'nde öğle namazına müteakip askeri törenle Kanlıca Mezarlığı'nda defnedilecektir. Arayan soran tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Babacığıma güzel dualarınızı gönderirseniz çok mutlu olurum."

Babasının ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy'dan ilk paylaşım: Yeniden kavuşuncaya dek

Sosyal medya hesabından kendisine gelen bir mesajı yayınlatan Ulusoy, kazada babasının kusurlu olmadığını, yaya geçidinden geçerken aracın çok hızlı geldiğini açıklayan bir mesajı paylaştı.

Ekran görüntüsü 2022-12-05 090340

Cenaze töreninde konuşan Özge Ulusoy, babasının çok iyi bir insan olduğunu dile getirerek, “Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş bize çok iyi bir baba oldu.

Herkes burada onu ne kadar çok seviyor görüyorum. Herkesin hakkında neler düşündüğünü de biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştılar; babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde her şeyimde bırakıp gittiğine inanmıyorum, benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin” dedi.

AW774690_07

AW774690_03AW774690_06​​​​​​​​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN