Yalı Çapkını'ndan olaylı fragman! Bekaret sahnesi izleyenleri çileden çıkardı

Yalı Çapkını'ndan olaylı fragman! Bekaret sahnesi izleyenleri çileden çıkardı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin 35. bölümü, sosyal medyada paylaşılan bazı çekim kareleriyle heyecanla bekleniyordu. Ancak dizinin 'bekaret' sahnesi, hayranların tepkisini çekti. Detaylar haberimizde...

Yalı Çapkını dizisinin 35. bölümü, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı bir dizi olarak büyük bir heyecanla beklenirken, çekimlerden sızan bazı kareler sosyal medyada dolaşmaya başladı.

DİZİNİN İZLEYİCİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

YALI ÇAPKINI

Ancak, dizide yer alacak olan 'bekaret' sahnesi izleyicilerin tepkisini çekti ve bu konuda büyük bir tartışma başladı. Yeni bölüm fragmanında da Ferit ile Seyran'ın tekrar bir araya gelme çabaları ve Tarık'ın Seyran'a saplantılı bir şekilde takılması gibi olaylar izleyiciler arasında rahatsızlık yarattı.

İzleyiciler, dizinin sürekli olarak olumsuz ve şiddet dolu sahnelerle dolmasından şikayet ederek diziye karşı protesto etmeye başladı. 'ŞiddetedurdeYalıÇapkını' etiketi altında bir araya gelen dizi hayranları, bu konuda kararlı bir tutum sergiledi.

"Dizi şiddet sahnelerine son vermeli", "Bu sahne amaca hizmet etmiyor", "İzleyiciler olarak şiddet sahneleri istemiyoruz", "Şiddetten uzak durun, bu dizi bir şiddet pornosu değil" gibi tepkilerle Yalı Çapkını'nın yapımcılarına çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN