Yalı Çapkını’nın güzeli ‘Maalesef’ diyerek duyurdu! Mert Ramazan Demir şokta! Artık olmayacak

Yalı Çapkını’nın güzeli ‘Maalesef’ diyerek duyurdu! Mert Ramazan Demir şokta! Artık olmayacak

Yalı Çapkını dizisinden son dakika ayrılık haberi geldi. Ünlü oyuncu ‘Maalesef’ diyerek duyurdu. Mert Ramazan Demir bu ayrılığı beklemiyordu. İzleyenler inanamadı

Ünlü televizyon dizisi Yalı Çapkını’ndan sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Sevilen oyuncu Cemre Gümeli, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla diziden ayrıldığını duyurdu. Gümeli’nin ani ayrılık kararı hem izleyicileri hem de dizinin diğer oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i şaşırttı.

CEMRE GÜMELİ’DEN VEDA MESAJI

Cemre Gümeli, Yalı Çapkını ekibine katıldığından bu yana ‘Talih’ karakteriyle izleyicilere farklı bir hava katıyordu. Ancak oyuncunun bu macerası ne yazık ki kısa sürdü. Gümeli, daha önce Tatlı İntikam, Servet, Elimi Bırakma ve Bay Yanlış gibi dizilerde de rol almış ve oyunculuk yeteneğini sergilemişti.

Gümeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor.” ifadelerini kullandı.

img-7952.jpeg

‘MAALESEF’ DİYEREK AYRILIĞI DUYURDU

Sezon başında Yalı Çapkını’na büyük bir heyecanla katıldığını belirten Gümeli, “Sevgili Yalı Çapkını ekibi ve seyircilerimize teşekkür ediyorum. Yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum.” dedi.

Yalı Çapkını dizisinin erken final yapacağına dair iddialar da gündeme gelmişti. Ancak bu iddialar yalan çıktı ve dizinin 2024 Haziran ayına kadar ekranlarda olacağı belirtildi. Gümeli’nin ayrılığı sonrası dizinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN