Yalı Çapkını'nın İfakat'ını görenler gözlerine inanamadı! Gülçin Santırcıoğlu iğne ipliğe döndü! 15 kiloyu şak diye verdi

Yalı Çapkını'nın İfakat'ını görenler gözlerine inanamadı! Gülçin Santırcıoğlu iğne ipliğe döndü! 15 kiloyu şak diye verdi

Star TV ekranlarının fenomenleşen dizisi Yalı Çapkını hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Dizinin sevilen karakteri İfakat'ı canlandıran Gülçin Santırcıoğlu, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı.k

Star TV ekranlarında yayınlanan hikayesi ile dikkatleri çeken Yalı Çapkını ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giriyor.

idakfg.jpg

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu dizide Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin fettan yengesini canlandırıyor. Bir anda 15 kilo birden veren ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

ifo.jpg

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başarılı oyuncu dizinin ilk sezonu ve ikinci sezonu arasında 15 kilo verdi. Gülçin Santırcıoğlu, yeni görünümüyle izleyenlerden tam not alırken, Yalı Çapkını setinde ise İfakat’ın tüm kostümleri küçültüldü.

zayiflik.jpg

Santırcıoğlu'nun son haline sosyal medyada çok sayıda yorum geldi. Hayranları 'Sana ne olmuş böyle İfakat?', 'Çok mu zayıfladın?', 'Güzelliğine ne demeli', 'Eski kilonuza geri mi dönseniz' gibi yorumlar yaptı.

kilo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN