Yaprakların arasında gizli bir kelebek var! 6 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 160 çıkıyor!

Yaprakların arasında gizli bir kelebek var! 6 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 160 çıkıyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem güçlerinizin ne kadar keskin olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 6 saniyede akçaağaç yaprakları arasında bir kelebek bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Gizli öğe herhangi bir nesne, hayvan, sayı, alfabe vb. olabilir. Bu aktivite, konsantrasyonu artırmada ve gözlem becerilerinizi geliştirmede faydalıdır.

Bu bulmacalar aynı zamanda harika bir stres giderici ve uzun bir günün ardından gevşemenin bir yolu olabilir, çünkü odaklanma ve konsantrasyon gerektirirken gizli eşya bulunduğunda bir başarı hissi sağlarlar. Ne kadar detay odaklı olduğunuzu test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin.

1-013.jpg

YAPRAKLARIN ARASINDA SAKLANAN KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, akçaağaç yapraklarının görülebildiği bir dış mekan sahnesini gösteriyor. Adından da anlaşılacağı gibi akçaağaç yaprakları yığınının içinde bir kelebek var ve 6 saniyede kelebeği bulmanız gerekiyor. Bu meydan okuma, ayrıntılara dikkatinizi test etmenin iyi bir yoludur. Ayrıntılara çok dikkat ederek bilişsel ve problem çözme becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Resimdeki gizli kelebeği 6 saniye içinde bulabilir misin?

KELEBEĞİ BULDUN MU?

Akçaağaç yapraklarındaki kelebeği 6 saniyede bulmak oldukça zordur. Üstün gözlem becerisine sahip kişiler kelebeği diğerlerinden daha çabuk fark edeceklerdir. Kelebeği gördün mü? Acele edin, zaman geçiyor. Kelebek tam gözünüzün önünde olabilir ama ilk bakışta fark etmeyebilirsiniz. Kelebeği buldun mu? Hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağı kaydırabilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız kelebeği zaman sınırı içinde tespit edebildi? Çoğunuzun şimdiye kadar kelebeği bulduğuna, diğerlerinin ise aramaya devam ettiğine inanıyoruz. Kelebeğin nerede olduğunu bilmek ister misin? O zaman aşağıdaki çözüme bir göz atın. Kelebek görüntünün sol üst köşesinde görülebilir. Kolay tanımlama için konumu bir daire ile işaretlenmiştir.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN