Yargı dizisine ekranlara kilitleyecek transfer! Kara Sevda dizisinde rol almışlardı, muhteşem ikili yine bir arada

Yargı dizisine ekranlara kilitleyecek transfer! Kara Sevda dizisinde rol almışlardı, muhteşem ikili yine bir arada

Yargı dizisinde beklenmedik isim! İzleyicileri ekrana kilitleyecek bir isim geliyor! İkili daha önce Kara Sevda dizisinde yer almıştı. Muhteşem ikili yine bir arada…

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Ay Yapım’ın imzasını taşıyan diziye katılan isim izleyicileri heyecanlandırdı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisinin kadrosu yeni isimle genişledi.

DİZİNİN KADROSUNA ÇAĞLA DEMİR KATILDI

cagla-demir-8-cover.jpg

Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna Çağla Demir katıldı. Dizide Ilgaz karakterinin özel kalem görevini üstlenen oyuncunun rolü dikkat çekici.

İKİLİ DAHA ÖNCE AYNI DİZİDE ROL ALDI

cagla-demir-eski-rol-arkadasi-kaan-urgancioglu-16309691-2075-o.jpg​​​​​​​

Çağla Demir ve Kaan Urgancıoğlu, daha önce 2015 yapımı Kara Sevda dizisinde bir araya gelmiş ve dikkat çeken performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmışlardı. Şimdi ise Yargı'da tekrar bir araya gelerek, seyircilere unutulmaz bir dizi deneyimi sunmayı amaçlıyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN