Yargı'nın senaristi izleyiciye ekranlardan laf giydirdi! Tepki yağan tecavüz sahnesine replikli yanıt

Yargı'nın senaristi izleyiciye ekranlardan laf giydirdi! Tepki yağan tecavüz sahnesine replikli yanıt

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Yargı' her hafta yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Son bölümündeki bazı sahnelerde senaristin izleyiciye laf giydirmesi dikkat çekti. Nefeslerin tutulduğu tecavüz sahnesine replikli cevap geldi. İşte tüm detaylar...

Yargı dizisinin senaristi daha öncesinde izleyici eleştirisine maruz kalırken, yeni bölümünde cevap geldi. Sessizliğini koruyan senarist dizide yer verdiği bir replikle beraber yanıt vermiş oldu. İşte o yanıt...

SEYİRCİNİN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Yargı' geçtiğimiz gün yeni bölümüyle viral oldu. Ekranlarda üç sezondur varlığını sürdüren sevilen dizi birçok ödül ve başarının altına imzasını attı. Senaryodaki gelişmeler zaman zaman seyircinin tepkisini çekerken, Senarist Sema Ergenekon sessizliğini bozdu.

2-001.jpg

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

Ergenekon, Tuğçe karakteri için yazdığı senaryo yüzünden sosyal medyada linç yemişti. Dizide tüyler ürperten bir rol üstlenen Tuğçe karakteri, önce tecavüz edilerek, daha sonra darp edilerek denize atılmıştı. Bu sahne üzerine senarist Sema Ergenekon eleştiri yağmuruna tutuldu.

SENARİSTTEN SEYİRCİYE YANIT

Eleştirilere maruz kalan Sema Ergenekon sessizliğini daha fazla koruyamadı. Dizinin son paylaşılan bölümünde, kendisine gelen eleştirilere karşı bir replikle yanıt verdi. Senaryoda başrol karakteri Ilgaz'ın sözü dikkat çekti. Televizyon başındaki izleyicilere bir replikle cevap vererek, "Öyle sosyal medyadan sallamakla da olmuyor bu iş. İcraat lazım ki caydırıcı olsun karşı taraf için" sözlerini kullandı. Bu cevap ise sosyal medyada Sema Ergenekon'un yanıtı olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN